Πρόγραμμα 4ης εβδομάδας

Σάββατο 23/2/19 και Κυριακή 24/2/19

Συναυλία
Camerata Junior

 • Ημερομηνία:
  Σάββατο 23/2/19
 • Τοποθεσία:
  Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
 • Ώρα έναρξης:
  20:30
 • Εισιτήρια:

  Προπώληση: Κανονικό 10€,
  Μειωμένο 6€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας, 65+)
  Ταμείο: Κανονικό 12€,
  Μειωμένο 8€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας, 65+)

Η CAMERATA JUNIOR - Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής ιδρύθηκε το 2010 στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, με στόχο την καλλιέργεια των μουσικών ικανοτήτων των σπουδαστών, την ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας και τη διαπαιδαγώγησή τους σε μια πειθαρχία ομαδικής μουσικής δράσης. Η σύνθεσή της ανανεώνεται διαρκώς, καθώς νέα μέλη προστίθενται μετά από ακρόαση, ενώ τα μεγαλύτερα αποχωρούν. Η Ορχήστρα αριθμεί 60 νέους και νέες, ηλικίας 8-25 ετών και δραστηριοποιείται σε δύο επίπεδα, καθώς εκπαιδεύει ένα παιδικό και ένα νεανικό τμήμα. Η συμμετοχή των μελών είναι δωρεάν και τα μαθήματα-δοκιμές φιλοξενούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου η Ορχήστρα πραγματοποιεί κάθε χρόνο την καθιερωμένη ανοιξιάτικη συναυλία της.

Η Camerata Junior έχει επίσης εμφανισθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στ. Νιάρχος, στα Διεθνή Φεστιβάλ Ναυπλίου και Άνδρου, στο Άργος, τα Τρίκαλα κ.α. στην Αττική και την περιφέρεια. Συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Φίλων της Μουσικής, όπως το Art Campus - Δελφικές Μουσικές Συναντήσεις. Έχει ερμηνεύσει έργα του Γιώργου Κουρουπού και του Απόστολου Ντάρλα, ειδικά γραμμένα για εκείνην, ενώ στο πλούσιο ρεπερτόριό της περιλαμβάνονται και πολλές πρώτες ελληνικές και διεθνείς εκτελέσεις.

ΜΕΛΗ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Βιολιά: Μαρία Αργύρη, Κωνσταντίνος Βάλλιος, Δημήτρης Καραγκιούλογλου, Ευαγγελία Μάστορα, Υβόννη Μέλισσα, Στέργιος Μπαλαμώτης, Κωνσταντίνα Μπάλλα, Διονύσης Πυλαρινός, Ευάγγελος Ρεβύθης, Καλλιόπη Ρήγου, Χρυσή Τζάβλα.

Βιόλες: Σπύρος Κοκονέτσης-Στεριώτης, Μάριος Μπάλα, Αριάδνη Πράπα, Γεωργιάνα Σπηλιώτη.

Βιολοντσέλα: Λασκαρίνα Γλυνού, Δάφνη Ηλιάδου, Ελπίδα Κόλλια, Αλέξανδρος Σιουπούλη.

Κοντραμπάσα: Μάριος Σκουτέλης

 

CAMERATA JUNIOR

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Διδασκαλία - Μουσική Διεύθυνση Νίκος Χαλιάσας

 

Βοηθός Διδασκαλίας Βασίλης Σούκας

Επίτιμος Διευθυντής Ορχήστρας Δημήτρης Σέμσης

Μέγας Δωρητής Ισπανικό Ίδρυμα «Κόσμος εν Αρμονία» στη μνήμη Αλέκου Γουλανδρή

Πρόγραμμα

Α' ΜΕΡΟΣ
A.Chatschaturjan

Το Adagio του Σπάρτακου και της Φρυγίας από το μπαλέτο Σπάρτακος.

W. A. Mozart

Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα Κ.414, σε Λα μείζονα, αρ. 12
- Allegro, Σολίστ, Καριώτης Σταύρος
- Allegretto, Σολίστ,
Έκτορας Καράτζιος - Παπαϊωάννου

G.Holst

St. Paul’s Suite

B' ΜΕΡΟΣ
Ν.Κυπουργός

Κινηματογραφική Σουίτα αρ.1 (1994)
Orient Express Suite (2008)
Κρουστά: Κωνσταντής Παντελής

Μουσική Διεύθυνση: Νίκος Χαλιάσας

..................

3 Χορωδιακά κομμάτια
-Στο μαγγανοπήγαδο (Στίχοι: Σταμάτης Δαγδελένης)
-Ποταμάκι (Στίχοι: Ζαχαρίας Παπαντωνίου)
-Είναι χάρτινος ο κόσμος (Στίχοι: Νίκος Κυπουργός-Μιχάλης Γκανάς)

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
Διδασκαλία, Επιμέλεια:
Δημήτρης Καρβούνης

Μουσική Διεύθυνση: Νίκος Κυπουργός

Βιογραφικά καλλιτεχνών

Νίκος Κυπουργός

Γεννήθηκε στην Aθήνα το 1952. Σπούδασε θεωρητικά της Mουσικής και σύγχρονες τεχνικές με τον Γιάννη A. Παπαϊωάννου και παράλληλα Nομικά και Πολιτικές Eπιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Aθήνας. Συνέχισε τις μουσικές του σπουδές στο Παρίσι (1979-83) με υποτροφία του ιδρύματος Ωνάση, στο Kονσερβατουάρ, καθώς και δίπλα στους Max Deutsch, Iάννη Ξενάκη, κ.α. Mελέτησε επίσης Eθνομουσικολογία και Mουσική Παιδαγωγική.  

Έχει ασχοληθεί με το μουσικό θέατρο (όπερα, οπερέτα, μιούζικαλ), έχει γράψει έργα για ορχήστρα, για χορωδία, μουσική για χορό, τραγούδια. Παράλληλα έχει γράψει μουσική για περισσότερες από 70 θεατρικές παραστάσεις και άλλες τόσες ταινίες, ελληνικές και ξένες.

Για τη μουσική του έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία στην Eλλάδα και στο εξωτερικό.

Για την πλήρη εργογραφία και δισκογραφία του: www.nikoskypourgos.com

Νίκος Χαλιάσας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μελέτησε βιολί με τον Τάτση Αποστολίδη στο Ωδείο Αθηνών και το 1989 έλαβε Δίπλωμα με άριστα και βραβείο παμψηφεί. Συνέχισε τις σπουδές του στη Royal Academy of Music του Λονδίνου με τον Howard Davis, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990 με δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών. Στη συνέχεια φοίτησε στο Royal College of Music του Λονδίνου στην τάξη του Grigori Zhislin και το 1992 έλαβε μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σολίστ ARCM, με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Στο Royal College of Music παρακολούθησε, το ίδιο διάστημα, μαθήματα διεύθυνσης ορχήστρας με τον J. Forster και τον Bernard Keefe. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές διεύθυνσης ορχήστρας στο Trinity College of Music με τον Peter Stark και το 1999 έλαβε Δίπλωμα Μαέστρου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διεύθυνσης ορχήστρας με τον Sergiu Celibidache, τον Jorma Panula και τον B. Keefe.

Από το 2012 είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο διεθνές φεστιβάλ μουσικής «Συμφωνία» Πειραιά και Νήσων Αργοσαρωνικού. Ίδρυσε και διευθύνει από το 2000 την ορχήστρα “Intrarti”, η οποία επιχορηγήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με την ορχήστρα αυτή έχει διευθύνει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, συμπράττοντας με κορυφαίους σολίστ όπως οι Δ. Σγούρος, Τ. Αποστολίδης, Γ. Δεμερτζής, Γ. Πέτρου, Τζ. Δριβάλα κ.ά., αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, και έχει κάνει δεκάδες εκπαιδευτικών παρουσιάσεων σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, φέρνοντας σε άμεση επαφή τα παιδιά με την ορχήστρα και τα όργανα. Το 2005 παρουσίασε με την “Intrarti” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την όπερα του Μότσαρτ Ο Μαγικός Αυλός, σε σκηνοθεσία Michael Hampe.

Έχει διευθύνει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Κρατική Ορχήστρα Κύπρου, την Κρατική Ορχήστρα Κωνσταντινούπολης, την Κρατική Ορχήστρα Αττάλειας, την Κρατική Ορχήστρα Σμύρνης, τη Συμφωνική Ορχήστρα Eskisehir, την Thüringen Sinfoniker, την Ορχήστρα Musica Vitae του Vaxjo Σουηδίας, την Εσθονική Klaasparlimang Sinfonietta, την Astana Symphony Orchestra του Καζακστάν, την Ορχήστρα Δωματίου της Κοπεγχάγης, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.ά. Από το καλλιτεχνικό έτος 2018-2019 είναι δάσκαλος και μαέστρος της Camerata Junior – Ορχήστρας Νέων των Φίλων της Μουσικής.

Σταύρος Καριώτης σολίστ

Ο Σταύρος Καριώτης γεννήθηκε στη Λάρισα το 2006 και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών στην τάξη του Απόστολου Αλεξίου, ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα στην τάξη του Χρήστου Λενούτσου.

Εδώ και δύο χρόνια παρακολουθεί μαθήματα σύνθεσης στην τάξη του Ευριπίδη Μπέκου.

Έχει λάβει μέρος και διακριθεί με Α’ βραβεία με διάκριση και εκτός συναγωνισμού στο Διαγωνισμό πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και του διαγωνισμού «Φίλων» του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.

Έκτορας Καράτζιος – Παπαιωάννου σολίστ

Ο Έκτορας γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006 και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 6 ετών στην τάξη της  Μιχαέλα – Ευγενία Γκουλέτσου, και κατόπιν στην τάξη του Χρήστου Λενούτσου.

Έχει λάβει μέρος και διακριθεί με Α’ βραβείο, με διάκριση και εκτός συναγωνισμού στους διαγωνισμούς Φίλωνα, Χ.Ο.Ν., Διαγωνισμό πιάνου Δημοτικού ωδείου Λάρισας, 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου για παιδιά Θεσσαλονίκη, Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Εργαστήριο
Mουσική του σώματος
Body Music

 • Ημερομηνία:
  Σάββατο 23/2/19 & Κυριακή 24/2/19
 • Τοποθεσία:
  Αίθουσα «Ήβη Βοζαλή» ΔΩΛ
 • Ώρες:
  10:30 – 14:00
 • Κόστος συμμετοχής:

  Κανονική 30€, μειωμένη 20€ (φοιτητές, μαθητές, ΑΜΕΑ).

Body Music (μουσική του σώματος) είναι η δημιουργία μουσικής με την αποκλειστική χρήση του ανθρώπινου σώματος. Με την φωνή, τα παλαμάκια, τα πόδια που χτυπάνε το έδαφος, τα χέρια που εκμεταλλεύονται διάφορα σημεία του σώματος για να παράγουν ήχο, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ένα εντυπωσιακό μουσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας το δικό του σώμα σαν κανονικό μουσικό όργανο.

Πρόκειται για μία πολύ άμεση και αρχαία μορφή έκφρασης, γνωστή σε μουσικές παραδόσεις σε όλο τον κόσμο, η οποία σήμερα αναζωογονείται ως σύγχρονη μορφή παραστατικής τέχνης, που συνδυάζει μουσική και κίνηση.

Η μουσική του σώματος προσφέρει σημαντικά οφέλη, εφόσον αναπτύσσει την σωματική συνείδηση, την σχέση με τον χώρο, τον συντονισμό, την αίσθηση του ρυθμού (όχι μόνο μουσικού), την ομαδική συνεργασία και την σωστή εκτίμηση της ατομικής συνεισφοράς στην ομάδα, και γενικότερα την μουσικότητα, την ικανότητα ακοής του εαυτού μας και των άλλων, τον αμοιβαίο συγχρονισμό.

Για αυτούς τους λόγους είναι και ειδικά σημαντική για όσους έχουν επαφές με την σκηνή (μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς), όσο και για επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης.

Το εργαστήριο βασίζεται στην πολυετή και διεθνή εμπειρία του Simone Mongelli, τόσο ως performer και ως δάσκαλος, και θα είναι μία εισαγωγή στην δική του μέθοδο διδασκαλίας: θα εξερευνηθούν οι βασικοί ήχοι του ανθρώπινου σώματος, θα δουλευτούν ο συντονισμός του ήχου και της φωνής με την κίνηση, ο προσωπικός και ομαδικός συγχρονισμός, η κίνηση στον χώρο, η χρήση του σώματος για την συνοδεία τραγουδιού.

http://simonemongelli.wixsite.com/bodymusic
http://www.simonemongelli.eu/

Επιμέλεια

Simone Mongelli

Ο Simone Mongelli είναι μουσικός κρουστών και Body Music Performer από την Ιταλία,και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με διάφορα είδη μουσικής, όπως την παραδοσιακή, τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, την παλαιά μουσική και την Body Music η πολυετής έρευνά του πάνω στις παραδοσιακές μουσικές και κουλτούρες της Μεσογείου είναι η βάση της έντονα προσωπικής του μουσικής γλώσσας, που εμπλουτίζεται από τις εμπειρίες του σε διάφορα στιλ και μουσικά ιδιώματα, για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και υψηλά εκφραστικό μείγμα.

Είναι άριστος διπλωματούχος εθνομουσικολογίας, με τόνο, από το Πανεπιστήμιο της Bologna, και άριστος πτυχιούχος παραδοσιακών κρουστών από το Ωδείο Φ. Νάκας της Αθήνας, με τον Π. Κούρτη. Στην Ιταλία σπούδασε επίσης κλασσικά κρουστά με τον M° P.Tini, jazz drums με τον F. D’Auria, σύνθεση με τους M. Aliffi και D. Ambrosioni, και ασχολήθηκε με τα παραδοσιακά κρουστά της Ιταλίας και της Μεσογείου. Συμμετείχε σε σεμινάρια με τον Giulio Capiozzo (AREA), τον Misirli Ahmet και τον Raffaele Inserra.

Ασχολείται με την Body Music από το 2007, και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ύστερασυνεργαστεί με πολύ σημαντικές προσωπικότητες του είδους, όπως τον Max Pollak (Nέα Υόρκη), τον Keith Terry (Oakland, CA), τους Barbatuques (Sao Paulo, Βραζιλία), τον Danny “Slapjazz” Barber (San Diego, CA), τον Jep Melendez (Ισπανία), και τα μέλη των Stomp Leela Petronio (Παρίσι) και Simone Clarke (Λονδίνο)...

Στην Ιταλία ίδρυσε διάφορα μουσικά projects, όπου ήταν δραστήριος και ως συνθέτης και ενορχηστρωτής, και με το συγκρότημά του Juba Lane, κέρδισε το 1999 το πανιταλικό jazz διαγωνισμό “Fiesole Jazz”, με τον Stefano Bollani στην επιτροπή.

Έχει συνεργαστεί με σχήματα και καλλιτέχνες από την Ιταλία (Radiodervish, Canto AnticoCalicanto, Viva Biancaluna Biffi, BAMP, Echo Art, Il Paese delle Mille Danze, Shlomot…), και ξένα (Gnawa της Casablanca – Μαρόκο, Touareg de l’Ahaggar – Αλγερία, Sarajevo, Europe – international project, και διάφορα άλλα) και έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ σε 20 χώρες. Συνεργάζεται σταθερά με τα συγκροτήματα Kafeneion και Chef de Kef στην Ελβετία.

Διηύθυνε για τέσσερα χρόνια ένα σημαντικό φεστιβάλ Ιταλικής Παραδοσιακής Μουσικής, "Le vie della Musica", στην Monza.

Στο χώρο του θεάτρου, έγραψε και σκηνοθέτησε τρεις παραστάσεις, βασισμένες στον αυτοσχεδιασμό, την σχέση με το χώρο και την συνάντηση διαφόρων καλλιτεχνικών γλωσσών, με μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς, εικαστικούς και καλλιτέχνες του δρόμου, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Έπαιξε στην περιοδεία του ιταλικού musical “Gianburrasca”, με τον Marco Morandi, με μουσική του Nino Rota, και στην Ελλάδα στο θεατρικό έργο του Σωτήρη Χατζάκη “Του νεκρού αδερφού”, με παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργάστηκε επίσης με τον σκηνοθέτη Γιάγκο Ανδρεάδη και με άλλους θιάσους, και έχει γράψει μουσική για την χοροθεατρική παράσταση “Dall’altra parte del mondo” της ιταλικής ομάδας ArtNiveau, με την οποία συνεργάζεται τακτικά.

Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με διάφορα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, παίζοντας jazz, rock, reggae, έντεχνη και παραδοσιακή ελληνική μουσική, afro, world, fusion και παραδοσιακή μουσική της Κάτω Ιταλίας. Έχει συνεργαστεί σταθερά με τον Πέτρο Κούρτη και τον συνθέτη Νίκο Μαμαγκάκη, και περιστασιακά με το Λύκειο Ελληνίδων και με γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές της παραδοσιακής, έντεχνης και τζαζ μουσικής, όπως τους D. Lynch, Γ. Κωτσίνη, Γ. Καψάλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Μ. Φαραντούρη, Θ. Μικρούτσικο, Ζ. Καρούνη, Γ. Νέγκα, Γ. Κοντογιάννη, Β. Λέκκα, Ε. και Σ. Βουγιουκλή, Ζ. Τηγανούρια, Μ. Αχαλινωτόπουλο, Μ. Παπαδέα, J. Marugg, Γ. Φακανά, Θ. Κοτονιά κ. α., και έχει λάβει μέρος σε πολλές δισκογραφικές δουλειές...

Συνεργάζεται επίσης συστηματικά με τον Νίκο Τουλιάτο, είναι μέλος της ομάδας κρουστών Ηχόδραση, και το 2008 ίδρυσε με τον Θ. Δασκαλόπουλο το πρώτο ελληνικό συγκρότημα Body Music, “Kantu Korpu”, με σημαντικές εμφανίσεις και συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέχρι το 2013. Το Νοέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με μουσική αποκλειστικά από το ανθρώπινο σώμα και την φωνή, το Bodyterranean: ένα Body Music έργο, πρωτοποριακό για την Ελλάδα και όχι μόνο, με δικές του δημιουργίες βασισμένες στην παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και της Νοτίου Ιταλίας, που συμπεριλαμβάνει πολύ σημαντικές συμμετοχές από body music performers και vocalists από την Ελλάδα (Αρετή Κετιμέ, Μαρία Κώτη, Μάνος Αχαλινωτόπουλος - στα φωνητικά! -, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Πλειάδες, Stringless, Word of Mouth) και το εξωτερικό.

Βασισμένη σε αυτό το έργο, η τελευταία του παράστασή “Bodyterranean – the show“ έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο International Body Music Festival στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2017, και ανέβηκε για πέντε παραστάσεις, με μεγάλη επιτυχία κοινού και κριτικής. Στο ίδιο φεστιβάλ, το μεγαλύτερο event του είδους παγκοσμίως, με έδρα το San Francisco της Αμερικής, λαμβάνει μέρος σταθερά από το 2011, ως καλλιτέχνης και καθηγητής.

Έχει διδάξει σταθερά σε ωδεία, έχει δώσει σεμινάρια και εργαστήρια κρουστών σε ωδεία, δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα, σεμινάρια και εργαστήρια κρουστών και Body Music σε πολλές χώρες. Χρησιμοποιεί την Body Music ως εργαλείο για την εκμάθηση μουσικών εννοιών, σε team building δραστηριότητες, και σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα· δημιούργησε μία προσωπική μέθοδο διδασκαλίας των ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών μέσω του σώματος, για μουσικούς και μη, δοκιμασμένη με μεγάλη επιτυχία για την διδασκαλία των παραδοσιακών χορών.

“Διαπιστώνουμε ότι το συγκρότημα "Juba Lane" […] είναι ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού Fiesole jazz, για την ικανότητά του να συνδυάζει διαφορετικές γλώσσες με δημιουργικό και ενεργητικό τρόπο. Η επιτροπή εκτίμησε ιδιαιτέρως την έρευνα περί του ηχοχρώματος και την δεξιοτεχνία, και πιστεύει ότι το project έχει περαιτέρω δυνατότητες εξέλιξης.”

Η επιτροπή: Stefano Bollani, Andrea Cavallari, Luigi Onori. Fiesole, 8 Ιουλίου 1999

Δισκογραφία

 • Simone Mongelli Bodyterranean (ΕΜΣΕ, Ελλάδα 2016)
 • Elisabeth Sulser band Vulcano (Ελβετία 2013)
 • Simone Mongelli, Armando Illario Suditalia (Ανεξάρτητη παραγωγή, Ιταλία 2011)
 • Νίκος Μαμαγκάκης Οδύσσεια (Ιδαία, Ελλάδα, 2011)
 • Νίκος Μαμαγκάκης Άσμα ειρωνικό και πένθιμο (Ιδαία, Ελλάδα, 2011)
 • Simone Mongelli, Νίκος Τουλιάτος Αιφνιδίως (ΕΜΣΕ, Ελλάδα 2010) – β’ καλύτερο

ελληνικό τζαζ άλμπουμ της χρονιάς – δίφωνο

 • Antidotum Tarantuale Sed Nove (Παρουσία, Ελλάδα 2009)
 • Olìgon Ανατολική μεσόγειος (Ανεξάρτητη παραγωγή, Ελλάδα 2008)
 • Motovidlo 5 χοροί από τις partite και sonate για σόλο βιολί του J.S. Bach (Ars Musica, Ιταλία 2006)
 • Marsa Project Xenofilia (Ανεξάρτητη παραγωγή, Ιταλία 2005)
 • Etnika Zifna (Filfla Records, Μάλτα 2003)
 • Mediterraneo, Musiche, Città (ARCI Milano, Ιταλία 2003)
 • Il Paese delle Mille Danze Al di qua e al di là del fiume (Ανεξάρτητη παραγωγή, Ιταλία 2001)
 • Juba Lane Juba Lane (Ανεξάρτητη παραγωγή, Ιταλία 2000)
 • Donata Pinti O Nobil Cavaliere (Cantovivo, Ιταλία 2000)
 • Sonorità visibili (CSM Desio, Ιταλία, 1999)
 • Il ponte, Most (EMI, Ιταλία, 1999)
 • Sarajevo, Europe Senza le canzoni, impazzirei (EMI, Ιταλία 1998)

Απαραίτητη η κράτηση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Είστε καθηγητής του ωδείου ή μέλος της Φιλαρμονικής;
Πατήστε εδώ.


Χορηγοί

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που στηρίζουν αυτό το ταξίδι στην τέχνη.

Διοργανωτής: Δημοτικό Ωδείο Λάρισας
Σύλληψη, Καλλιτεχνική διεύθυνση, Οργάνωση παραγωγής: Χρήστος Λενούτσος


Βοηθοί παραγωγής: Μαριλύ Βεντούρη, Νίκη Γκόβαρη
Βιντεοσκόπηση: Άκης Μπακόπουλος
Φωτογραφική επιμέλεια: Κώστας Μάντζιαρης


Τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Πλασταράς, Κανάρης Τσεντίδης
Γραφιστική: Γιάννης Μαρκάτος
Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Small Studio

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © Φεστιβάλ Μουσικότροπο - Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Designed & Developed by Small Studio